RSS Feed for This PostCurrent Article

Politiewagen rijdt fietser aan

nu.nl/algemeen | Politiewagen rijdt fietser aan: Twee politieagenten die in een onopvallende auto onderweg waren naar een aanhouding, hebben dinsdag op de Langstraat in Barneveld een 29-jarige vrouw op een fiets aangereden. ANP De vrouw moest met diverse verwondingen naar het ziekenhuis, aldus een woordvoerder van de politie.
De agenten waren te hulp geroepen bij de aanhouding van twee mannen en een vrouw uit Leidschendam en een vrouw uit Barneveld, die geprobeerd hadden met een wisseltruc een voorbijganger op straat te beroven. Toen de politiewagen de straat inreed waar de beroving had plaatsgehad, reden de agenten de fietsende vrouw aan. Onderzoek moet uitwijzen of de agenten mogelijk te hard of roekeloos hebben gereden.

Commentaar overbodig.

Trackback URL

Post a Comment

 • Ayn Rand

 • Tag Cloud

 • Recent Posts

 • Pages

 • Recent Comments

 • Archives

 • Categories

 • January 2018
  M T W T F S S
  « Sep    
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Subscription Options:

  Subscribe via RSSSubscribe via LinkedInSubscribe via FlickrSubscribe via Google+Subscribe via YouTubeSubscribe via PinterestSubscribe via Tumblr